Despre Noi

Despre Slim & Beauty Floresti

Slim&Beauty este primul Centru de estetica din Floresti care ofera servicii de intretinere si remodelare corporala, masaj manual medical, epilare definitiva si tratamente cu IPL – E-light, servicii de cosmetica si make-up, manichiura – pedichiura si unghii tehnice si  coafor-frizerie.

Tratamentele corporale, cu rol esential in tratarea aspectelor inestetice ale corpului, combinate cu o dieta echilibrata supravegheata de un medic nutritionist au drept scop imbunatatirea imaginii de sine si promovarea starii de sanatate.

Pe langa masajul cu aparatura de ultima generatie destinat remodelarii corporale oferim si servicii de masaj manual – relaxare, anticelulitic precum si masaje medicale recuperatorii, drenaj limfatic si reflexoterapie.

La noi puteti beneficia si de tratamente cu IPL si E-light pentru epilare definitiva, leziuni vasculare, rejuvenare faciala, pete pigmentare, pistrui, acnee.

Tratamentele faciale cu cosmeticele “A Natural Difference”, specifice fiecarui tip de ten, redau sanatatea si vitalitatea de care pielea are nevoie, pornind de la premisa ca “sub pielea pe care o vedeti , se ascunde pielea pe care o doriti”.

Epilarea cu ceara este inclusa in gama variata de servicii de care puteti beneficia, alaturi de tratamentele faciale si corporale.

Manichiura clasica, cu gel sau unghii tehnice este cea mai buna alegere calitate-pret din Floresti.

Va asteptam la Slim&Beauty Center pentru a va regasi frumusetea si armonia corpului dumneavoastra si starea de multumire sufleteasca.

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook