Lipomasaj

Tratamente corporale la Slim & Beauty Floresti

Lipomasaj

Procedura unica in Cluj!!!

Doar la noi puteti beneficia de acest tratament inovator.

Lipomasaj RFI – 5 in 1 – Lipomasajul vacumatic combinat cu radiofrecventa bipolara, ultrasunetele, undele infrarosii si microcurenti in acelasi timp

remodelare estetica corporala

Aparatul de ultima generatie Technologi Storm, printr-o tehnologie absolut inovativa utilizeaza in acelasi timp lipomasajul, radiofrecventa(RF), ultrasunetele, undele  infrarosii si micro-curenti intr-un singur cap de lucru al aparatului. Astfel, printr-un singur tratament beneficiati de efectele a patru aparate combinate:

1. Lipomasajul endodermic este o tehnica nominvaziva folosita pentru remodelare corporala. Efectuandu-se un masaj sub presiune sau vacuumatic, aparatul executa miscari de “dute-vino” pe suprafata corpului, in timp ce aspira o portiune de piele intre doua role motorizate, trateaza astfel tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii.  Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase.

2. Prin RF bipolara (unde radio de inalta frecventa) se produc vibratii cu o miscare de rotatie la nivel molecular generandu energie termica (caldura) in straturile subdermice, protejandu in acelasi tipm epiderma si astfel putandu-se lupta impotriva flaciditatii si a celulitei. Este grabita descompunerea tesutului adipos in acizi grasi liberi si glicerol care vor fi eliminati prin metabolism. Totodata are ca efect stimularea fibroblastica care creste productia colagenului fiziologic.

3. Undele infrarosii contribuie la imbunatatirea circulatiei sângelui, cresterea nivelului de oxigen activ, accelerarea detoxifierii, stimularea fibroblastelor, imbunatatirea structurii de colagen ducand astfel la proliferarea tesuturilor epidermice, avand rezultate de anti-îmbatrânire.

4. Microcurentii genereaza impulsuri electrice cu efect de acupunctura, restabilesc echilibrul ionic al celulelor, stimuleaza excretia de proteina bruta, aminoacizi, lipide, de îndepartare a deseurilor metabolice prin drenaj limfatic usor. Microcurentii au efecte anti-inflamatorii, efect de dezintoxifiere, normalizeaza sistemul endocrin uman si imbunatatesc metabolismul. Mai ales joaca rol de exceptie în descompunerea trigliceridelor în acizi grasi si glicerol prin hidroliza. Dimensiunea celulelor grase scade, astfel apare efectul pierderii în greutate si tonifierii.

5. Ultrasunetele contribuie la dezintegrarea tesutului adipos si la remodelare a profilului corporal, pe langa reducerea consistentei masei adipoase. Contribuie la disparitia aspectului de coaja de portocala si eliminarea nodulilor celulitici, determina o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Durata unui tratament este de 20-30 minute. Tratamentul se efectueaza cu ajutorul unui ulei sau a unei creme anticelulita. 

Efecte terapeutice:
– remodelarea intregului corp
– tratamentul celulitei
– tonifiere
– imbunatatirea metabolismul si circulatiei sangelui
– intarirea tesutului elastic de fibroblast
– ameliorarea cicatricelor si vergeturilor
– imbunatatirea metabolismului si eliminarea toxinelor
– relaxare musculara
– eliminarea spasmelor muscular
– eliminarea durerilor musculare

Recomandari:

Clientului ii este sugerat sa bea un pahar de apa calda inainte de tratament pentru a imbunatati circulatia sangelui si eliminarea toxinelor

Contraindicatii:

– femei insarcinate sau aflate in perioada de alaptare;
– persoanele care sufera de boli de piele, leziuni dermatice, alergii;
– persoane cu peace maker, stimulator cardiac, tija metalica, sterilet metalic sau alte implanturi metalice;
– persoane care au suferit interventii chirurgicale (inclusiv cezariana) de mai putin de 6 luni sau 3 luni de la nastere pe cale naturala;
– persoane care prezinta vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice pronuntate, tromboflebita;
– persoane care se afla sub tratament medicamentos pe baza de hormoni
– persoane subponderale

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook