Radiofrecventa

Tratamente corporale la Slim & Beauty Floresti

La Slim&Beauty Center Floresti, datorita aparaturii performante de care dispunem, puteti beneficia de o gama variata de tratamente,  atat  corporale cat si faciale, cu Radiofrecventa 3D. Noua generatie de Radiofrecventa 3D, care elimina dezavantajele sistemelor anterioare si maximizeaza rezultatele acestei metode este  Radiofrecventa 3D sextupolara pentru corp,  Radiofrecventa 3D cuadripolara pentru brat/fata/zone mici ale corpului si Radiofrecventa 3D tripolara pentru fata si ochi.

Eficienta aparatului de Radiofrecventa multipolara este sporita de combinarea radiofrecventei cu cromoterapia LED intensiv – efectul benefic al luminii rosii si albastre fiind cel de stimulare a regenerarii tesuturilor si sporirea capacitatii de aparare imunitara.

Tratamentele cu radiofrecventa sunt utilizate pentru remedierea diverselor afectiuni sau inestetisme corporale si faciale cum ar fi: celulita si tampoanele de grasime ramase dupa cura de slabire, pielea flasca si vergeturile, barbia dubla, ridurile etc. Aceste tratamente sunt, totodata, ideale pentru persoanele care au piele lasata sau flasca, radiofrecventa fiind recomandata ca o alternativa la operatiile chirurgicale.

Principiul pe baza caruia functioneaza Radiofrecventa permite focusarea energiei emisa de undele de radiofrecventa la nivelul dermului, evitand propagarea in intregul organism. La nivelul dermului radiofrecventa multipolara actioneaza multiplicat contractand puternic fibrele de colagen si elastina, responsabile cu aspectul neted al pieli. Totodata, in timpul sedintei cu radiofrecventa temperatura zonei tratata este de 41-42°C. Prin urmare, datorita incalzirii, grasimea ajunge in circulatia limfatica, care in perioada ulterioara se elimina prin sistemul limfatic.

 

Efecte terapeutice:

  • Redefinirea circumferintelor corpului dupa sarcina sau slabire accelerate
  • In cadrul programelor de slabire –alternand terapiiile de slabire cu cele de redobandirea fermitatii
  • Tratarea pielii flasce, lasate, lipsate de tonicitate ca urmare a imbatrinirii genetice
  • Ameliorarea vergeturilor si diminuarea cicatricilor – in combinatie cu microdermabraziune, mezoterapii, ultrasunete, dermoporatii.

Tratamentul nu este dureros se simte o senzatie placuta de caldura, este aplicabil pentru orice tip si culoare de piele si pentru orice varsta, rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta.

Se recomanda in medie 8 – 10 sedinte la un interval de 3-6 zile intre sedinte, durata unei sedinte este de 30 minute.

Recomandari:
In vederea obtinerii unor rezultate optime se recomanda un regim alimentar echilibrat, desfasurarea unor activitati fizice usoare, si consumul a minim 2 litri de apa zilnic.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate Radiofrecventa multipolara va fi combinata cu alte proceduri pentru remodelare corporala cum ar fi: lipomasaj, vacuum, lipolaser, electrostimulare, impachetari sau presoterapie etc.

Contraindicatii:

Astm brosic, cancer, tumori, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, purtatoare de pace-maker, afectiuni vasculare grave, tija metalica, sterilet metalic, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook