Regulamentul Slim&Beauty Center

Regulamentul Slim&Beauty Center Floresti

Respectarea regulamentului de ordine interioara este obligatorie pentru toti clientii care solicita si beneficiaza de serviciile noastre.

In vederea prevenirii unor situatii neplacute pentru ambele parti, va rugam sa cititi cu atentie prezentul regulament si sa urmati recomandarile personalului centrului. Orice serviciu oferit de Slim&Beautiy Center se face in baza unei programari prealabile.

Programarile se solicita la sediul centrului sau telefonic la nr. 0752.03.31.23 sau 0745.88.42.55, in limita locurilor disponibile. Pentru a cunoaste tipurile de servicii oferite de centrul nostru va rugam sa accesati sectiunea “Servicii” si sa cititi cu atentie specificatiile fiecarui tip de tratament sau serviciu pe care il oferim, pentru a va asigura ca puteti urma in siguranta de acel serviciu/tratament. Clientii noi, care doresc sa beneficieze de tratamentele pentru remodelare corporala sunt rugati sa de prezinte cu 20-25 minute inainte de ora programarii, pentru a putea efectua sedinta de evaluare corporala si pentru a primi informatiile si recomandarile necesare efectuarii procedurilor solicitate. Clientii care au ales serviciile noastre sunt rugati sa ajunga cu 5-10 minute inainte de ora programata, pentru a avea timpul necesar schimbarii vestimentatiei. Din respect pentru clientii si personalul centrului, orice intarziere de la ora programata tratamentului va fi scazuta din durata sedintei, astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament. Totodata, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara sau aveti posibilitatea de a solicita personalului de la receptie sa vi se
reaminteasca telefonic, in timp util, ora exacta a programarii.
In cazul in care intervin modificari in programul dumneavoastra si nu puteti onora programarile, va rugam sa solicitati telefonic reprogramarea sedintei cu minim 24 ore inainte, iar in cazuri exceptionale, cu minim 3 ore inainte de programare. In caz contrar, ne vedem obligati sa anulam sedinta.
Programarile de Marti – Sambata de la ora 10:00 si 11:00, (respectiv sambata 9.00) se anuleaza telefonic cu o zi inainte.

Programarile de Luni se anuleaza de sambata. In cazul in care nu va prezentati la 2 sedinte consecutiv programate, urmatoarele programari se anuleaza automat fara o atentionare prealabila.

Recomandari privind tratamentele de remodelare corporala

In vederea obtinerii rezultatelor dorite va recomandam urmatoarele:
1. Cu 2-3 ore inainte de tratament nu se vor consuma mancaruri solide, grele, deoarece organismul ar folosi pentru arderi elementele nutritive ale ultimei mese si nu depunerile adipoase suplimentare;
2. Se va bea un pahar de apa calda inainte de tratament in vederea accelerarii arderilor interne;
3. Consumul zilnic de 2-2.5 l lichide;
4. Nu se vor consuma alcool si sucuri carbogazoase;
5. Dupa tratament nu se vor consuma alimente timp de 1,5 – 2 ore;
6. 6 ore dupa tratament nu este indicat a se face dus pentru ca substantele active actioneaza in continuare.
7. Exista cateva produse alimentare care favorizeaza retentia de lichide in organism sau acumularea de grasimi. Cafeaua, excesul de sare, produsele lactate cu continut mare de grasimi, alcoolul, tigarile trebuie in mod special evitate datorita efectelor  nocive bine cunoscute asupra organismului.
Vitaminele naturale sunt extrem de necesare in aceasta situatie. Siliciul, extractele marine si vegetale au efecte de drenaj, de activare a circulatiei si de distrugere a grasimilor.
Pentru obtinerea rezultatelor dorite, alaturi de tratamentul ales se recomanda un stil de viata sanatos, iar unde este necesar si urmarea unei diete asistate de nutritionist.
Nici un tratament corporal nu poate garanta obtinerea rezultatelor dorite daca nu este sustinut si in afara salonului de remodelare, find asociat cu o disciplina alimentara.

Atentie la dieta! Se recomanda consultatie nutritionala si dieta personalizata, sub stricta supraveghere a unui medic nutitionist. Este important sa se bea 2 litri de apa pe zi, mai ales intre mese.
Dupa terminarea tratamentului se recomanda mentinerea unei diete echilibrate si efectuarea de sedinte de intretinere, o data la 7-10 zile.

Contraindicatii

Tratamentele corporale nu sunt recomandate persoanelor care prezinta urmatoarele:
Alergii, rani, inflamatii, iritatii, infectii sau alte boli dermatologice, boli cardio-vasculare, boli infectioase progresive, boli respiratori sub diverse forme (astm, etc.), tumori sau boli canceroase, celor care au suferit o interventie chirurgicala cu mai putin de 4 luni, convalescenta dupa o operatie, diabetici, epilepsie, in apropierea zonelor varicoase, femeilor insarcinate sau la min. 6 saptamani dupa sarcina, flebita si tromboflebita, hernie, hipertiroidie, inflamatii, febra, tumori, persoanelor aflate sub tratament cu medicamente anticoagulante, menstruatie, persoane care au tije metalice, stimulatoare cardiace electronice, sterilet metalic sau alte implanturi metalice, piele extrem de sensibila sau o fragilitate capilara mare, pseudoatrofie (injectii cu cortizon), sensibilitate la caldura, spasmofilie, tensiune arteriala anormala.