Lipolaser

Tratamente corporale la Slim & Beauty Floresti

Lipolaser  reprezinta o terapie non-invaziva de  remodelare corporala si de slabire, nedureroasa, considerata foarte sigura, lipsita practic de efecte secundare. Lipolaser este una dintre cele mai noi terapii de reducere a tesutului adipos, laserul de joasa intensitate fiind folosit pana acum doar in scopuri biomedicale, vindecarea ranilor sau calmarea durerii si a inflamatiilor.

Cum functioneaza

Lipolaserul creeaza un semnal chimic la care celulele de grasime raspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi grasi liberi. Faza urmatoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modific? permeabilitatea membranelor adipocitelor ?i în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul intersti?ial, de aici ajung în sânge ?i sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea gr?simii localizate ?i conturarea unui corp frumos.  

Terapia cu Lipolaser are ca rezultat reducerea tesutului gras din zona tratata, efect vizibil chiar si dupa prima sedinta.

 

Efectele terapiei cu Lipolaser:
– Eliminarea celulitei
– Atenuarea vergeturilor
– Activarea lipolizei
– Cresterea drenajului limfatic
– Imbunatatirea circulatia sangelui in vase si artere
– Cresterea continutului de oxigen in sange
– Accelerarea metabolismului celular
– Stimularea productiei de colagen,

Tratamentul cu LipoLaser se poate intinde pe durata a 4-6 saptamani , 2-3 sedinte pe saptamana cu durata de 30-40 de minute.

Terapia cu LipoLaser pentru inlaturarea celulitei este extrem de sigura, nu are efecte adverse, nu creaza disconfort, durere sau vanatai.

Recomandari:
Pentru a obtine cele mai bune rezultate va recomandam sa nu mancati consistent inainte cu 2 ore de tratamentul cu lipolaser si 2 ore dupa tratament, iar in urmatoarele 3 ore sa faceti exercitii cardio (alergat, clase de aerobic, inot, plimbare in ritm alert) 40-60 minute sau o sedinta de 45 minute de electrostimulare.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate tratamentul cu Lipolaser poate fi combinata cu alte proceduri pentru remodelare corporala cum ar fi: lipomasaj, vacuum, electrostimulare, impachetari sau presoterapie etc.

Contraindicatii:

Afectiuni respiratorii grave, cancer, tumori, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, purtatoare de pace-maker, afectiuni vasculare grave, tija metalica, sterilet metalic, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook