Cavitatia cu ultrasunete

Tratamente corporale la Slim & Beauty Floresti

calvitia cu ultrasunete

Cavitatia constituie o metoda eficienta de tratare a celulitei fiind considerata o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa (40KHZ) iar datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) care patrund in celula adipoasa si prin implozia lor rupand membranele celulelor adipoase.

Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate observa diminuarea tesutului adipos. A se retine faptul ca odata distruse celulele adipoase nu se refac.

calvitia cu ultrasunete

In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte de tratament/zona. O sedinta de tratament dureaza aproximativ 20 minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, 15-20 de minute. Pentru eficienta tratamentului cu cavitatie se recomanda continuarea cu masajul mecanic cu vacuum timp de 20-30 de minute, acesta din urma avind scop de drenaj.

Se recomanda maxim 2 sedinte saptamanal. La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

Pasii recomandati ai tratramentului:
1. Cavitatie cu ultrasunete de joasa fecventa – sparge celulele grase actionand adanc in stratul adipos, in profunzime
2. Vacuumul – are dublu efect, ajuta si el la eliminarea celulelor grase aflate spre suprafata tesutului si provoaca drenarea acestora catre circuitul limfatic
3. Crema anticelulitica – imbunatateste tonusul si aspectul pielii, actioneaza si dupa ce ati terminat tratamentul.

Efecte terapeutice:
– dezintegrarea tesutului adipos
– remodelare a profilului corporal
– disparitia aspectului de coaja de portocala si eliminarea nodulilor celulitici
– o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat
– reactivarea microcirculatiei periferice si a drenajului lichidelor stagnante
– imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii

Recomandari:
In vederea obtinerii unor rezultate optime se recomanda un regim alimentar echilibrat, desfasurarea unor activitati fizice usoare, si consumul a minim 2 litri de apa zilnic.

Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. Timp de 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi. Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide (ceai neindulcit sau apa plata)!

Contraindicatii:
Astm brosic, cancer, tumori, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, purtatoare de pace-maker, afectiuni vasculare grave, tija metalica, sterilet metalic, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook