Analiza corporala

Analiza corporala

Analiza corporala completata printr-un plan de nutritie asistat de un medic specialist contribuie la cunoasterea si imbunatatirea starii de sanatate a organismului.

Tratamente corporale

Pentru fiecare clienta, inaintea inceperii oricaror proceduri, se va intocmi o fisa personala, in care se va specifica greutatea, dimensiunile pentru abdomen, solduri, coapse, genunchi sau orice alta zona dorita de clienta (brate, bust etc) precum si indicii corporali obtinuti in urma analizei corporale complete.

Indicatorii obtinuti cu ajutorul analizatorului corporal sunt:
1. Procentul de grasime corporala si distributia ei pe corp
2. Nivelul de hidratare al organismului
3. Nivelul de grasime viscerala
4. Metabolismul bazal si varsta metabolica
5. Masa musculara (pe tot corpul si pe diferitele segmente corporale) si indicele formei fizice
6. Masa minerala osoasa

In urma acestei diagnosticari, clienta poate opta pentru o consultatie realizata de nutritionist in vederea stabilirii unei diete personalizate, combinate cu tratamente corporale sau i se vor recomanda sedinte si abonamente care sa tina seama de problemele si particularitatile fiecarei cliente.

Recomandari generale: Exista produse alimentare care favorizeaza retentia de lichide in organism sau acumularea de grasimi. Excesul de sare, de grasimi, prosusele cu un continut mare de zahar, alcoolul si tigarile trebuie consumate cu moderatie datorita efectelor nocive binecunoscute asupra organismului. Este important sa se bea minim 2 litri de apa pe zi, mai ales intre mese si la intervale de 20 minute. Vitaminele naturale sunt extrem de necesare in aceasta situatie. Se recomanda produsele si extractele vegetale care au efecte de drenaj, de activare a circulatiei si de distrugere a grasimilor.