Electrostimularea musculara

Tratamente corporale la Slim & Beauty Floresti

electrostimulare musculara

Electrostimularea a fost folosita initial in medicina, iar astazi, in centrele de frumusete, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extrem de avansat, avand rezultate spectaculoase.

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro-curentii actioneaza asupra fibrelor musculare ale zonei de tratament, stimulandu-i si facandu-i sa lucreze.

Se poate spune ca electrostimularea este un fitnes intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-6 ore de gimnastica fara intrerupere. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se poate obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. In cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate, efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.

Durata unei sedinte este intre 30 si 45 de minute in functie de tratament. Efectele sunt vizibile in functie de metabolism fiecaruia si de intensitatea cu care se lucreaza, de surplusul de greutate si daca se urmeaza sau nu o dieta. Dupa un abonament de 10 sedinte sustinut si de o dieta adecvata, se elimina minimum 4 cm, dar se poate ajunge chiar si pana la 16. Nu se slabeste in kilograme, ci in circumferinta.

Efecte terapeutice:
– tonifiaza muschii si remodeleaza corpul
– imbunatatirea circulatiei limfatice si eliminare a acizilor grasi si toximelor din organism – contribuie la eliminarea celulitei
– stratul de grasime se reduce
– accelerarea metabolismul, circulatiei sanguina si gradului de oxigenare al zonei supuse tratamentului
– pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos
– ridicarea sanilor

Recomandari:
Acest tratament trebuie sustinut prin urmarea unei diete sau evitarea exceselor alimentare cu numar mare de calorii precum si consumarea a cel putin 2 litri de apa zilnic. Dupa tratament nu se bea apa si nu se consuma alimente cel putin 90 de minute.
Asocierea electrostimularii cu masajul vacuumatic si cu impachetarile la termocuverta este considerata una dintre cele mai eficiente metode pe care esteticienii o pot folosi in remodelarea corporala.

Contraindicatii:
1. Persoanele cu boli de sange nu pot folosi acest instrument.
2. Persoanele cu probleme ale pielii nu pot folosi acest instrument.
3. Persoanele cu boli de inima nu pot folosi acest intrument.
4. Persoanele cu metal in oganism nu pot folosi acest intrument.
5. Femeile insarcinate nu pot folosi acest instrument.
6. Persoanele cu tumori nu pot folosi acest intrument.

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook