Regulamentul Slim&Beauty Center

Respectarea regulamentului de ordine interioara este obligatorie pentru toti clientii care solicita si beneficiaza de serviciile noastre. In vederea prevenirii unor situatii neplacute pentru ambele parti, va rugam sa cititi cu atentie prezentul regulament si sa urmati recomandarile personalului centrului.
Orice serviciu oferit de Slim&Beautiy Center se face in baza unei programari prealabile.

Programarile se solicita la sediul centrului sau telefonic la nr. 0745.88.42.55, 0731.38.95.72, in limita locurilor disponibile.
Programul nostu de functionare este de Luni pana Vineri intre orele 10.00–20.00 iar Sambata intre orele 09.00-14.00.
Pentru a cunoaste tipurile de servicii oferite de centrul nostru va rugam sa accesati sectiunea “Servicii” si sa cititi cu atentie specificatiile fiecarui tip de tratament sau serviciu pe care il oferim, pentru a va asigura ca puteti urma in siguranta de acel serviciu/tratament.
Clientii noi, care doresc sa beneficieze de tratamentele pentru remodelare corporala sunt rugati sa de prezinte cu 20-25 minute inainte de ora programarii, pentru a putea efectua sedinta de evaluare corporala si pentru a primi informatiile si recomandarile necesare efectuarii procedurilor solicitate.

Clientii care au ales serviciile noastre sunt rugati sa ajunga cu 5-10 minute inainte de ora programata, pentru a avea timpul necesar schimbarii vestimentatiei. Din respect pentru clientii si personalul centrului, orice intarziere de la ora programata tratamentului va fi scazuta din durata sedintei, astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament. Totodata, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara sau aveti posibilitatea de a solicita personalului de la receptie sa vi se reaminteasca telefonic, in timp util, ora exacta a programarii.

In cazul in care intervin modificari in programul dumneavoastra si nu puteti onora programarile, va rugam sa solicitati telefonic reprogramarea sedintei cu minim 24 ore inainte, iar in cazuri exceptionale, cu minim 3 ore inainte de programare. In caz contrar, ne vedem obligati sa anulam sedinta. Programarile de Marti – Sambata de la ora 10:00 si 11:00,(respectiv sambata 9.00) se anuleaza telefonic cu o zi inainte. Programarile de Luni se anuleaza de sambata. In cazul in care nu va prezentati la 2 sedinte consecutiv programate, urmatoarele programari se anuleaza automat fara o atentionare prealabila.