Hidrodermabraziune

Tratamente cosmetice la Slim & Beauty Floresti

Tratamentul de Hidro-dermabraziune sau Hidrafacial:

Tratamentul combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare.

Cu ajutorul tratamentului de hidro-dermabraziune, care imbina apa, oxigenul si diverse substante specifice, se face practic o curatare nedureroasa, sub presiune, care va exfolia pielea cu o viteza mare, curatand porii si îndepartand celulele moarte, inclusiv comedoanele. Oxigenul sub presiune accelereaza agentul lichid la viteze supersonice. Solutia poate contine doar apa salina si/sau sterilizata sau amestecuri de diferite vitamine sau suplimente, alese în functie de nevoile si problemele cu care va confruntati (acnee, puncte negre, pete pigmentate, riduri etc).

Senzatia de racire pe piele activeaza si circulatia. Astfel, prin aceasta terapie se curata si se hraneste pielea, accelerandu-se refacerea celulelor. Rezultatul obtinut este o piele mai tanara, mai curata si mai sanatoasa.

Ce simtim in timpul tratamentului?
Hidro-dermabraziunea se simte ca un mini-dus rece, este eficienta si confortabila, complet nedureroasa, non-invaziva si cu rezultate imediate. Pielea ta va beneficia de exfolierea straturilor superioare de celule uscate, în acelasi timp în care este hidratata si oxigenata. Vei avea o piele reîmprospatata imediat dupa prima sedinta. Tratamentul se simte ca un masaj usor la nivelul fetei pe tot parcursul procedurii.


Care sunt beneficiile tratamentului de hidrodermabraziune:

  • stimularea metabolismului celular,
  • rejuvenarea pielii de pe fata, gât, mâini si decolteu,
  • revitalizarea pielii,
  • refacerea pielii în zonele cu cicatricielimina liniile fine,
  • reduce ridurile,
  • trateaza porii mariti si congestionti,
  • trateaza tenul acneic,
  • reduce hiperpigmentatia si petele de varsta

Pentru cine este recomandat tratamentul?
Tratamentul hidrafacial este recomandat si persoanelor cu ten sensibil, celor care sufera de acnee, de rozacee sau cuperoza deoarece se foloseste abur rece, amestecul aer si apa sterilizata/alte solutii de infuzare pentru extractie.

De cate sedinte este nevoie?
In functie de problematica tenului esteticiana va  recomanda numarul de sedinte si frecventa acestora. De regula, un tratament necesita intre 4 si 6 sedinte la interval de 1-2 saptamani. Pot fi efectuate si sedinte lunare de preventie si  intretinere.

Pot exista efecte secundare si care sunt contraindicatiile?
Hidro-dermabraziunea nu prezinta efecte secundare.

Nu este recomandata expunerea la radiatii UV imediat dupa efectuarea sedintei de microdermabraziune.

Hidro-dermabraziunea nu este recomandata pentru suferinzii de cheratoza, cancer de piele, persoanele cu leziuni nediagnosticate, persoanelor care sufera de infectii virale acute si cu precautii in cazul femeilor însarcinate sau care alapteaza.

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook