Microdermabraziune

Tratamente cosmetice la Slim & Beauty Floresti

Ce este microdermabraziunea?

Microdermabraziunea reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului, tratament  neinvaziv si  nedureros cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

microdermabraziunea

Care sunt efectele microdermabraziunii?

  • Cresterea productiei de colagen, elastina si stimularea refacerii celulare
  • Curatarea profunda a tenului
  • Rejuvenare faciala
  • Redarea prospetimii si luminozitatii
  • Atenuarea instantanee a ridurilor
  • Redarea elasticitatii pielii
  • Stimularea circulatiei limfatice ajutand la eliminarea toxinelor
  • Tratarea problemelor tenului (acnee, pete pigmentare, cicatrice superficiale, riduri etc.)

Pentru cine este recomandata microdermoabraziunea?
Orice persoana poate beneficia de microdermabraziune. Ea se adreseaza oricarei persoane care are probleme specifice sau  pur si simplu doreste o ingrijire adecvata si corecta.

Pot exista efecte secundare si care sunt contraindicatiile microdermabraziunii?
Microdermabraziunea nu prezinta efecte secundare, cu exceptia unei usoare inrosiri temporale a zonei tratate.

Nu este recomandata expunerea la radiatii UV imediat dupa efectuarea sedintei de microdermabraziune.

Microdermabraziunea nu este recomandata pentru suferinzii de cheratoza, cancer de piele, persoanele cu leziuni nediagnosticate, rozacee activa sau acnee (stadiile 3 pana la 4), diabet, tulburari autoimune, capilare fragile, eczeme, dermatite, psoriazis sau lupus. Tratamentele cu laser recente sau cele pentru acnee.

Ce nu poate trata microdermabraziunea?
Microdermabraziunea nu poate vindeca cicatrici severe sau zone profund cicatrizate pe fata si pe corp. Aceasta functioneaza bine pe stratul superior al pielii. Ea nu poate reconstrui epiderma, cum ar face chirurgia cu laser sau tratamentul cu dermabraziune. Nu va asteptati ca microdermabraziunea sa elimine tatuaje  sau  sa trateze cicatrici si arsuri severe.

Cand mergem la microdermabraziune si care este durata tratamentului?
In functie de problematica tenului esteticiana va  recomanda numarul de sedinte si frecventa acestora. De regula, un tratament necesita intre 4 si 6 sedinte la interval de 1-2 saptamani. Pot fi efectuate si sedinte lunare de preventie si  intretinere.

Durata variaza intre 20 min. si 90 min. In functie de problematica tratata. Procedura simpla dureaza 20 min. Iar in cazul in care este necesara combinarea acesteia cu alte proceduri, cum ar fi hidratarea, hranirea, rejuvenarea sau curatarea tenului prin extractii se poate ajunge pana la 90 min.

E necesara o pregatire prealabila microdermabraziunii?
Este recomandata intreruperea medicamentatiei pe baza de aspirina, Retin-A, Renova, Diferin sau produse cu acid glicolic. Se recomanda totodata intreruperea fumatului cu o saptamana inainte de microdermabraziune pentru a imbunatati fluxul de sange, evitarea bronzatului si epilarea cu ceara.

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook