Skin scrubber / Spatula pentru peeling cu ultrasunte

Tratamente cosmetice la Slim & Beauty Floresti

Spatula pentru peeling cu ultrasunte foloseste o tehnologie de ultima generatie generand un numar de  30.000 de vibratii pe secunda fapt ce determina deschiderea porilor si curatarea in profunzime a tenului, indepartarea excesului de sebum pregatindu-l astfel pentru eventualele proceduri faciale.

Tratamentele sunt dedicate pentru tratarea pielii de la nivelul fetei, gatului si decolteului. 

Micro-masajul cu ultrasunete mareste spatiul dintre celule, determinand miscarea citoplasmei, creste metabolismul celular si regenerarea celulara. Prin exfoliere, se indeparteaza stratul superior de celule moarte, proces realizat cu ajutorul apei si a produselor specifice ce ajuta pielea sa retina umezeala. Prin manevrarea corecta cu miscari ritmice si controlate a instrumentului skin-scrubber si sub actiunea curentului electric, se produc la nivelul pielii vibratii acustice si sonore, vibratii ce agita moleculele de apa, producand procesul de cavitatie. Astfel, are loc caderea celulelor moarte fara iritarea si inflamarea zonei de lucru, des intalnita in demografismul pielii.

Tratament complet nedureros ce nu lasa semne si vanatai pentru eliminarea acneei si a punctelor negre, pentru o piele mai fina si mult mai luminoasa!

Intreaba Specialistul

Nume, Prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Subiectul

Mesaj

Suntem si pe Facebook